شنبه 30 شهریور 1404 برابر با 20 سبتامبر 2025

مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران: هم‌افزایی میان مناطق انتقال گاز و شرکت‌های گاز استانی زمینه‌ساز تسریع در اجرای برنامه‌های عملیاتی است

مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران در نشست شورای فرهنگی منطقه ۵ صنعت نفت، هم‌افزایی میان مناطق انتقال گاز و شرکت‌های گاز استانی را زمینه‌ساز تسریع در اجرای برنامه‌های عملیاتی دانست.

به گزارش روابط عمومی منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران، مهدی زارع، مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران، در این نشست طی سخنانی با اشاره به گستردگی فعالیت‌های مناطق عملیاتی انتقال گاز گفت: برای تحقق اهداف کلان صنعت گاز، هم‌افزایی و هماهنگی میان شرکت‌های گاز استانی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است و این هم‌افزایی می‌تواند ضمن تسریع در اجرای برنامه‌های عملیاتی، موجب افزایش بهره‌وری و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به مردم شود.

زارع با تأکید بر اهمیت تعاملات دوجانبه میان منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران و شرکت گاز استان آذربایجان شرقی، افزود: موضوعات مهمی همچون هماهنگی‌های عملیاتی، رفع موانع احتمالی، به‌اشتراک‌گذاری تجربیات و ارتقای همکاری‌های مشترک ضرورت در دستور کار دو مجموعه قرار گیرد و بی‌تردید این تعاملات می‌تواند نقش مهمی در هموارسازی مسیر اجرای پروژه‌ها و افزایش ضریب ایمنی و پایداری شبکه انتقال گاز ایفا کند.

مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت همگرایی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: توجه به بعد فرهنگی و اجتماعی، تکمیل‌کننده همکاری‌های فنی و عملیاتی است، بر همین اساس، نیاز است منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران و شرکت گاز استان آذربایجان شرقی برنامه‌هایی برای برگزاری مسابقات ورزشی مشترک در مناسبت‌های ملی و مذهبی، به‌ویژه در ایام دهه مبارک فجر، در دستور کار قرار دهند، اجرای مراسم مشترک فرهنگی می‌تواند پیوند و همدلی بیشتری میان کارکنان ایجاد کند و روحیه سازمانی را تقویت نماید.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در فعالیت‌های مشترکی همچون راهپیمایی در مناسبت‌ها و برگزاری مسابقات ورزشی، مشارکت و هم‌افزایی تمامی دستگاه‌های نفتی حاضر در استان‌های شورای فرهنگی منطقه ۵ از جمله شرکت پخش و پالایش، امور خطوط لوله مخابرات و نفت شمال‌غرب، پالایشگاه و پتروشیمی تبریز و همچنین بهداری و بهداشت صنعت نفت شمال‌غرب می‌تواند ظرفیت‌های ارزشمندی را در جهت افزایش انسجام سازمانی ایجاد کند.

زارع همچنین در بخش تعاملات منطقه‌ای تصریح کرد: منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران، همگرایی و همکاری با تمامی شرکت‌های گاز استانی عضو شورای فرهنگی منطقه ۵ را در چهار استان زنجان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل به‌طور جدی در دستور کار دارد و این تعاملات زمینه‌ساز تقویت همبستگی سازمانی و توسعه اهداف مشترک خواهد بود.

مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران در پایان سخنان خود ضمن قدردانی از تلاش‌های مسئولان فرهنگی منطقه ۵ صنعت نفت، ابراز امیدواری کرد: با استمرار این جلسات و پیگیری برنامه‌های مشترک، شاهد ارتقای سطح همکاری‌ها و ایجاد بسترهای مناسب برای تحقق اهداف کلان صنعت نفت و گاز در منطقه باشیم.

13 بازدید
رای دادن به این مورد
(0 رای)
منتشر شده در اخبار اسلایدر
کد خبر: 1947

آخرین اخبار

اوقات شرعی

ارتباط با ما

عضویت در خبرنامه سایت