دوشنبه 02 ارديبهشت 1404 برابر با 21 آوریل 2025

سرمايه گذاري براي ايمني با برگزاري 12 مانور در منطقه 8 عمليات انتقال گاز ايران

مدير منطقه 8 عملیات انتقال گاز ايران از اجرای 12 مانور ايمني، طي 12 ماهه سال گذشته در این منطقه عملیاتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی منطقه هشت عمليات انتقال گاز ايران، مهدي زارع، مدير منطقه 8 عملیات انتقال گاز ايران، با اعلام این خبر گفت: اين مانور ها كه در راستای تحقق اهداف سازماني و به صورت دوره اي و شبيه سازي شده برگزار شد نقش بسزايي در ارتقاء سطح آمادگي نيروها و اطمينان از عملكرد صحيح تجهيزات ايمني داشته است.

زارع برگزاري اين مقدار مانور تخصصي را نمونه بارز سرمايه گذاري براي ايمني دانست و افزود: ضرورت دارد ديدگاهمان به برگزاري مانورها در سازمان، بصورت يك سرمايه گذاري بلند مدت باشد نه يك هزينه و اين اقدام گامي اساسي در راستاي ارتقاء سطح آمادگي و پيشگيري از حوادث احتمالي بشمار مي رود.

مدير منطقه 8 عمليات انتقال گاز ايران اظهار داشت: سرمايه گذاري در آموزش تخصصي نيروها، به روزرساني تجهيزات ايمني و برگزاري مستمر مانورهاي آمادگي از اولويت هاي اصلي اين منطقه عملياتي است تا بتوانيم با اين روش با اطمينان خاطر به وظيفه خطير انتقال پاك، ايمن، پايدار و بهره ور گاز طبيعي عمل نماييم.

وي در پايان از تلاش و همكاريهاي تمامي كاركنان در برگزاري مانورها قدرداني نمود و ادامه داد: با برگزاري و شناسايي نقاط قوت و ضعف در هر مانور، به دنبال بهبود مستمر رويه ها و افزايش ضريب ايمني در تمام مراحل انتقال گاز هستيم.

 

6 بازدید
رای دادن به این مورد
(0 رای)
منتشر شده در اخبار اسلایدر
کد خبر: 1808

آخرین اخبار

اوقات شرعی

ارتباط با ما

عضویت در خبرنامه سایت